fbpx
1700-81-5374 [email protected]ncong.my

Pakej Bulan Madu Bali [ROMANTIK]

(5 Testimoni)
ROMANTIK
DariRM2,700
ROMANTIK
DariRM2,700
Tempahan
Mesej
Nama Penuh*
Alamat Email*
Pertanyaan Anda*
* Mencipta akaun bermaksud anda faham dengan kami punya Terma dan Syarat dan juga Penyataan Privasi.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
DAPATKAN SEBUTHARGA PAKEJ
 
LIHAT PORTFOLIO TERKINI

LIHAT PORTFOLIO TERKINI

Suka Pakej Ini?

Menyimpan pakej ke senarai kegemaran memerlukan akaun

2497

Tempah Dengan Kami!

  • 7,000+ Pelancongan Bersama Kami
  • Khidmat Bantuan Mesra & Bersedia
  • Berdaftar Dengan MOTAC & MATTA
  • Urusniaga Dijamin Cepat & Selamat
5 Hari 4 Malam
Waktu : Sepanjang Musim
KLIA / KLIA 2 / KKIA
LTA Ngurah Rai
Had Umur : 16+
Maksimum : 2
Maklumat Percutian

Tahukah anda, percutian ke Bali Indonesia adalah pilihan utama pasangan yang ingin berbulan madu. Ia menjadi destinasi hangat dan sangat sesuai untuk suasana romantika.

Pakej Bali Indonesia Bulan Madu 5 hari 4 malam menjadi pilihan ramai pasangan yang sedang hangat bercinta.

Pelbagai suasana di Bali mampu mewujudkan detik-detik bermakna buat pasangan yang juga baru berkahwin atau menyambut ulang tahun perkahwinan.

Anda berdua juga akan diserikan dengan makan malam bertemakan ‘romantic candle light’ yang pastinya menyemarkkan lagi percutian ini. 

Usah tunggu lebih lama, dapatkan percutian ini sekarang dan anda berdua pasti berpuas hati.

Lihat testimoni percutian Bali

Perlepasan

  • K.Terbang ~ Kuala Lumpur, KLIA2 ~ Air Asia
  • K.Terbang ~ KLIA ~ Malaysia Airlines
  • K. Terbang ~ KKIA ~ AirAsia

Persediaan

  • 3 Jam sebelum penerbangan

Harga Termasuk

  • Penginapan Hotel Pilihan
  • Pengangkutan Sepanjang Hari (Private Tour)
  • Sarapan x 4 | Makan Tengahari x 4 | Makan Malam x 3 | Candle Light Dinner x 1
  • Pemandu Pelancong Proffesional: B. Indonesia / B. Inggeris
  • Tiket Lawatan Seperti Dalam Jadual Perjalanan
  • Air Mineral Disediakan
  • Spa Selama 2 jam di Orchid Spa
  • Souvenir & Welcome Flower

Harga Tidak Termasuk

  • Perbelanjaan Peribadi
  • Makanan & Tempat Lawatan Tambahan
  • Insurans / Takaful Kembara
  • Tipping

Kelebihan

  • Mesra Muslim
  • Makanan Halal
  • Mudah Solat
  • Pemandu Pelancong
  • Privasi Kumpulan
Galeri
Aturcara / Tentatif

Hari PertamaKetibaan - Uluwatu Tour

* Ketibaan di Lapangan Terbang Antarabangsa Ngurah Rai
* Makan tengahari di restoran tempatan (disediakan)
* Daftar masuk ke hotel pilihan
* Melawat ke Uluwatu Temple
* Melihat persembahan tarian kebudayaan tradisional Kecak
* Candle light dinner di tepi pantai Jimbaran ( disediakan )

Hari KeduaTarian Barong dan Kintamani Volcano Tour

* Sarapan pagi di hotel
* Melihat persembahan tarian kebudayaan traditional Barong
( Jika tidak sempat untuk tarian kecak pada hari pertama )
* Melawat tempat – tempat kemahiran dan kesenian
** Tempat Pembuatan Kain Batik
** Tempat Pembuatan Tembikar
** Tempat Pembuatan Perak
** Tempat Pembuatan Kopi Luwak
* Makan tengahari di Kawasan Pergunungan Batur (disediakan)
* Melawat Kintamani Volcano
* Singgah di Sawah Padi Tegalalang (Sawah Padi Lereng Bukit)
* Aktiviti Pantai Kuta
* Makan malam di restoran tempatan (disediakan)
* Kembali ke hotel

Hari Ke TigaBedugul & Tanah Lot Tour

* Sarapan pagi di hotel
* Melawat ke Taman Ayun Temple
* Melawat Ke Pasar tradisional buah-buahan dan sayur-sayuran
* Melawat Bedugul , Danau Beratan dan Ulun Danu Temple
* Makan tengahari di restoran tempatan ( di sediakan )
* Melawat ke Tanah Lot
* Makan malam di restoran tempatan ( disediakan )
* Kembali ke hotel

Hari Ke EmpatTurtle Island Marine Sport - GWK & Secret Beach

* Sarapan pagi di hotel
* Bertolak ke Tanjung Benoa
* Menaiki bot Ke *Turtle Island*
* Makan tengahari di restoran tempatan ( di sediakan )
* Melawat ke *GWK-Garuda Wisnu Kencana*
* Singgah di *Secret Beach* Pantai Nusa Dua
* Makan malam di restoran tempatan ( disediakan )
* Kembali ke hotel

Hari Ke EmpatPantai Kuta - Perlepasan

* Sarapan pagi di hotel
* Aktivti bebas / ke Pantai Kuta
* Daftar Keluar Hotel
* Menuju ke Lapangan Terbang Antarabangsa Ngurah Rai unutk pulang ke Malaysia

Pilihan AktivitiTour Lain

Bedugul & Tanah Lot Tour* (Fullday Tour)
* Sarapan pagi di hotel
* Melawat ke *Taman Ayun Temple*
* Melawat Ke Pasar tradisional buah – buahan dan sayur-sayuran
* Melawat *Bedugul*, *Danau Beratan* dan *Ulun Danu Temple*
* Makan tengahari di restoran tempatan (disediakan)
* Melawat ke *Tanah Lot*
* Makan malam di restoran tempatan (disediakan)
* Kembali ke hotel

Dolphin Tour (2 Days Tour)
*Pantai Lovina – Dolphin Tour*
* Melawat ke Kintamani Volcano
* Bertolak ke Pantai Lovina
* Daftar masuk hotel di Pantai Lovina (Melka Hotel – 3 star)
* Sekitar 5:00 pagi bersiap untuk menaiki bot dan menyusuri pantai lovina melihat Dolphin pada jam 6.00 pagi
* Kembali ke hotel dan sarapan
* Bertolak ke Kuta
* Melawat ke Bedugul
* Melawat Tanah Lot.
* Makan malam di restoran tempatan
* Daftar masuk hotel di Kuta

# Untuk dapatkan maklumat lengkap, sila dapatkan sebutharga dari kami

Peta

[Panduan Lengkap] Tempat-Tempat Menarik di Bali Indonesia

Ada apa dengan percutian di Bali?
5 Testimoni
Lihat Melalui:KedudukanTarikh

Rozimah & Suami

Pelancong Berpasangan

“Alhamdulillah. Sangat bagus percutian dengan Melancong.my. Boleh solat dan makan pun best-best. Itinerari lawatan pun bagus. Terima kasih untuk Aisyah jua. Ada lagi percutian yang akan kami pergi dengan Hadigo of course👍🏻👍🏻👍🏻terbaik😘”

18/04/2019

Fitrah Adilah

Pelancong Berpasangan

Special thanks to Hadigo Travel sebab menyediakan percutian honeymoon yang terbaik untuk saya dengan husband. Selama 5 hari 4 malam, tak ada satu hari pun yang saya kecewa dengan service from Hadigo Travel. Saya sangat2 bersyukur dpt kenal dengan local people from Bali known as Pak Wayan and Pak Hari, both of them very kind to me and my husband too. Saya harap lepas ni dpt travel lagi dengan Hadigo travel untuk destinasi akan datang. Aminn. 😘 Percutian honeymoon from Hadigo Travel sangat2 tak mengecewakan saya. 👍🏻👍🏻👍🏻 So sy cadangkan, sesiapa yang nak pergi honeymoon, boleh ambil pakej dengan Hadigo Travel😉

07/03/2019

Saravanan

Pelancong Berpasangan

aya Tq for the assistance for our Holiday in Bali. The arrangement was nicely done. Tq a lot

04/01/2019

Muhammad Hafeez

Pelancong Berpasangan

Tq to ur company trip sy bst sgt ..And rase worth for money.. Mase mula2 tu ade miss understanding sket sbb kteorg tgu kt area lain supir kiteorg tgu kat lain

18/10/2018

Nuraliza

Pelancong Berpasangan

Ok alhamdulillah enjoy sangat!

28/11/2017
8 pelancong berminat dengan pakej percutian ini!
×