fbpx
'Memudahkan Percutian Anda'

Tentang Kami

Mewujudkan Perkhidmatan Pelancongan Berkualiti Di Malaysia
& Bertaraf Dunia

Logo-Hadigo-Official

Hadigo Travel And Tours adalah serius dalam usaha mencapai matlamat dan cita-cita syarikat untuk menjadi Melancong.my sebagai salah satu JENAMA dalam bidang pelancongan yang terkemuka di Malaysia. Maju dengan berdaya saing seiringan dengan kemajuan industri ini.

Ia merupakan Syarikat Sendirian Berhad yang dan telah berdafar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM). No pendaftaran syarikat: 114604D.

Juga memiliki Lesen Pengendalian Pelancongan & Agensi Pengembaraan dalam bidang seperti Pengendalian Pelancongan Dalam Negeri, Pengendalian Pelancongan Luar Negeri & Jualan Tiket Penerbangan kepada Individu, Rombongan & Syarikat (IOT).

Maklumat lanjut Pengarah Urusan Syarikat ini sila rujuk dibawah.

 

blank

Diiktiraf MOTAC & MATTA

Lesen perniagaan ini telah diperakui sah oleh Kementerian Pelancongan Malaysia (MOTAC). No pendaftaran pelancongan ialah: KPL/LN 7816. Hadigo Travel And Tours juga terlibat sama dalam agenda ‘Malaysian Association Of Tour Travel Agents’ (MATTA). No Ahli 6429.

blank

Pelancongan Bertaraf Dunia

Hadigo Travel And Tours fokus mengendalikan pelbagai pakej pelancongan dalam dan luar negara khususnya di
rantau Asia dan Asia Tenggara serta pelancongan jarak jauh seperti Eropah, Balkan, Australasia & pelbagai lagi.

blank

Ahli Syarikat Penerbangan

Hadigo Travel And Tours juga turut berdaftar dengan syarikat-syarikat penerbangan sebagai salah satu agen sah
bagi menjual tiket-tiket penerbangan antaranya AirAsia, Malindo Air & sistem IOT yang meliputi kebanyakan
syarikat penerbangan terkemuka.

IOT

Tentang Kami

Mohd Abd HadiMelancong.my adalah sebuah jenama & laman online info panduan pelancongan. Ianya dikendalikan oleh syarikat pelancongan iaitu Hadigo Travel And Tours Sdn Bhd [SSM 1114604D | MOTAC 7816 | MATTA 6429]. Saya ialah Mohd Abd Hadi. Pengurus laman pelancongan ini [Travel Blog] dan juga merupakan konsultan pelancongan bertauliah yang berdaftar dengan Kementerian Pelancongan Malaysia [MOTAC].

Saya dan pasukan juga menjalankan aktiviti perniagaan dalam sektor perkhidmatan pelancongan dalam dan luar negara serta penyediaan tiket penerbangan dan pengangkutan pelancongan. Ini adalah laman jualan Pakej Percutian yang kami sediakan.


Hadigo Travel And Tours Sdn Bhd

Syarikat ini juga bertindak sebagai perunding & perancang percutian yang akan menguruskan segala aturcara percutian pelancong. Termasuk juga pakej-pakej pelancongan melibatkan penginapan & pengangkutan. Turut menyediakan pelbagai pakej promosi percutian dalam dan luar negara.

Melancong.com.my ditubuhkan sebagai membantu pelancong membuat penilaian dan mendapatkan panduan berguna sebagai persediaan pelancong untuk melancong ke destinasi yang diidamkan.

Adakah anda ingin melancong? Sila lihat panduan-panduan yang kami sediakan di laman ini. Jika anda masih merasa ragu tentang keputusan percutian anda, kami mampu membantu anda menyediakan pakej-pakej percutian yang terbaik dan berpatutan. Kami sangat mengutamakan kualiti dan layanan yang mesra.

Tentang Kami Hadigo Travel & Tours Sdn Bhd


Percutian anda akan lebih menyeronokkan dan segala urusan dijamin selamat, pantas dan berkesan. Kami mampu ‘Memudahkan Percutian Anda!‘ Oleh itu anda tidak perlu risau kerana pastinya segala urusan anda akan melalui konsultansi terbaik.

Tambahan lagi maklumat percutian anda adalah selamat dan rahsia.

team-hadigo

Segala urusan dijamin akan selamat dan aktiviti tempahan dilakukan dengan pantas untuk kepuasan anda. Tiada servis yang lebih baik berbanding kepantasan dan ketepatan maklumat.

Keutamaan kami adalah keselesaan, keseronokan dan yang paling penting menikmati percutian dengan bajet yang mampu ditanggung oleh pelanggan.

Kini anda boleh melancong ke luar negara atau di mana saja mengikut pakej-pakej yang kami tawarkan bersesuaian dengan bajet anda. Jadi, adakah anda telah bersedia? Dapatkan pelbagai tawaran pakej menarik yang kami sediakan di www.melancong.my