fbpx
1700-81-5374 [email protected]

Pakej Bali Indonesia [ULUWATU]

(7 Testimoni)
PEK NILAI
DariRM552
PEK NILAI
DariRM552
Tempahan
Mesej
Nama Penuh*
Alamat Email*
Pertanyaan Anda*
* Mencipta akaun bermaksud anda faham dengan kami punya Terma dan Syarat dan juga Penyataan Privasi.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
DAPATKAN SEBUTHARGA PAKEJ
 
LIHAT PORTFOLIO TERKINI

LIHAT PORTFOLIO TERKINI

Suka Pakej Ini?

Menyimpan pakej ke senarai kegemaran memerlukan akaun

2614

Tempah Dengan Kami!

  • 7,000+ Pelancongan Bersama Kami
  • Khidmat Bantuan Mesra & Bersedia
  • Berdaftar Dengan MOTAC & MATTA
  • Urusniaga Dijamin Cepat & Selamat
3 Hari 2 Malam
Waktu : Sepanjang Musim
KLIA / KLIA 2 / KKIA
LTA Ngurah Rai
Had Umur : 2+
Maksimum : 100
Maklumat Percutian

Sepertinya percutian dengan pakej Bali 3 hari 2 malam ini singkat, namun percayakah anda ramai pelanggan yang berasa puas hati dengan aktiviti yang padat dan menyeronokkan.

Dengan hanya menempah Pakej Bali 3 hari 2 malam ini anda akan dapat nilai yang lebih walaupun anda mungkin berasa letih dengan kepadatan aktiviti.

Ini adalah pakej Bali ‘Super Value’ sesuai untuk bajet yang terhad namun pakej ini masih mengekalkan aktiviti-aktiviti menarik.

Anda berpeluang merasai nikmat percutian di Bali walaupun dengan waktu yang pendek.

2-3 Pax

4-6 Pax

7-9 Pax

10-13 Pax

14-20 Pax

RM 778

RM 591

RM 571

RM 555

RM 552

Perlepasan

  • K.Terbang ~ Kuala Lumpur, KLIA2 ~ Air Asia
  • K.Terbang ~ KLIA ~ Malaysia Airlines
  • K. Terbang ~ KKIA ~ AirAsia

Persediaan

  • 3 Jam sebelum penerbangan

Harga Termasuk

  • Penginapan Hotel Pilihan
  • Pengangkutan Sepanjang Hari (Private Tour)
  • Sarapan x 2 | Makan Tengahari x 2 | Makan Malam x 2
  • Pemandu Pelancong Proffesional: B. Indonesia / B. Inggeris
  • Tiket Lawatan Seperti Dalam Jadual Perjalanan
  • Air Mineral Disediakan

Harga Tidak Termasuk

  • Perbelanjaan Peribadi
  • Makanan & Tempat Lawatan Tambahan
  • Insurans / Takaful Kembara
  • Tipping

Kelebihan

  • Mesra Muslim
  • Makanan Halal
  • Mudah Solat
  • Pemandu Pelancong
  • Privasi Kumpulan
Galeri
Aturcara / Tentatif

Hari PertamaKetibaan - Uluwatu Tour

* Ketibaan di Lapangan Terbang Antarabangsa Ngurah Rai
* Makan tengahari di restoran tempatan (disediakan)
* Daftar masuk ke hotel pilihan
* Melawat ke Uluwatu Temple
* Melihat persembahan tarian kebudayaan tradisional Kecak
* Makan Malam di tepi pantai Jimbaran (disediakan)

Hari KeduaTarian Barong dan Kintamani Volcano Tour

* Sarapan pagi di hotel
* Melihat persembahan tarian kebudayaan traditional Barong
( Jika tidak sempat untuk tarian kecak pada hari pertama )
* Melawat tempat – tempat kemahiran dan kesenian
** Tempat Pembuatan Kain Batik
** Tempat Pembuatan Tembikar
** Tempat Pembuatan Perak
** Tempat Pembuatan Kopi Luwak
* Makan tengahari di Kawasan Pergunungan Batur (disediakan)
* Melawat Kintamani Volcano
* Singgah di Sawah Padi Tegalalang (Sawah Padi Lereng Bukit)
* Aktiviti Pantai Kuta
* Makan malam di restoran tempatan (disediakan)
* Kembali ke hotel

Hari Ke TigaPantai Kuta - Perlepasan

* Sarapan pagi di hotel
* Aktivti bebas / ke Pantai Kuta
* Daftar Keluar Hotel
* Menuju ke Lapangan Terbang Antarabangsa Ngurah Rai unutk pulang ke Malaysia

Pilihan Aktiviti:Tour Lain

* Bedugul & Tanah Lot (Full Day Tour)
* Turtle Island Marine Sport – GWK & Secret Beach (Full Day)
* Dolphin Tour (2 Days Tour)

# Untuk dapatkan maklumat lengkap, sila dapatkan sebutharga dari kami

Peta

[Panduan Lengkap] Tempat-Tempat Menarik di Bali Indonesia

Ada apa dengan percutian di Bali?
7 Testimoni
Lihat Melalui:KedudukanTarikh

Nurlisa Lasmi

Pelancong Berkumpulan

“Waalaikumsalam. Alhamdulillah okay. Cuma semalam nak ke pantai kuta n uluwatu hujan lebat. Nasib baik hujan berhenti. Dapat la masuk. Tour guide nya baik. Dia bawak banyak tempat shopping. Sebab kat tempat batik tu mahal Semua okay je 3hari 2malam memang xcukup kalau gi Bali”

21/02/2019

Shareiza Shamsudin

Pelancong Berkumpulan

Alhamdulilah semua seperti dalam itenary. Agen sana pon ok. Boleh tengok budaya orang Indonesia macam mana, tak puas sebenarnya 3 hari 2 malam. lepas ni nak ambil 5 hari atau 4 hari pulak. terima kasih ya 😁”

24/05/2018

Cik Puan Maidatul Akma

Pelancong Berkumpulan

Salam..percutian yang sangat menyeronokkan..banyak tempat ‘best’ yang dilawati…tempat makan jugak sangat best2…then tour guide very friendly…

22/02/2018

Siti

Pelancong Berkumpulan

Alhamdulillah kami semua sangat enjoy n happy..tour guide n driver also very friendly

29/10/2017

En Hafizan & Kumpulan

Pelancong Berkumpulan

Salam Best 👍🏻!! Tour Guide pun best,hehe! Thanks for organize 😊. In Sha Allah maybe next trip saya pilih melancong.com.my lagi! 😊

22/06/2017
1
7 pelancong berminat dengan pakej percutian ini!
×