fbpx
1700-81-5374 [email protected]

Pakej Krabi Thailand [TIGER CAVE]

(5 Testimoni)
ULASAN TERBAIK
DariRM968
ULASAN TERBAIK
DariRM968
Tempahan
Mesej
Nama Penuh*
Alamat Email*
Pertanyaan Anda*
* Mencipta akaun bermaksud anda faham dengan kami punya Terma dan Syarat dan juga Penyataan Privasi.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
DAPATKAN SEBUTHARGA PAKEJ
 
LIHAT PORTFOLIO TERKINI

LIHAT PORTFOLIO TERKINI

Suka Pakej Ini?

Menyimpan pakej ke senarai kegemaran memerlukan akaun

2610

Tempah Dengan Kami!

  • 7,000+ Pelancongan Bersama Kami
  • Khidmat Bantuan Mesra & Bersedia
  • Berdaftar Dengan MOTAC & MATTA
  • Urusniaga Dijamin Cepat & Selamat
4 Hari 3 Malam
Waktu : Sepanjang Musim
KLIA / KLIA 2
LTA Krabi
Had Umur : 2+
Maksimum : 100

Pakej Promosi

Genting Dream Cruise [POPULAR]
Pakej Genting Dream Cruise 6H5M Thailand 2

Pakej Genting Dream Cruise [POPULAR]

DariRM4,430
Dream Cruises Genting Dream Watch this video on YouTube
(1 Review)
TERBAIK
Redang Mutiara Beach Resort
Redang Mutiara Beach Resort Tumb

Pakej Redang Mutiara Beach Resort

DariRM340
(5 Testimoni)
Jakarta Bandung [Alternatif]
Jakarta Bandung [Alternatif]
POPULAR
PEK NILAI
Pakej Medan

Pakej Medan Indonesia

DariRM580
(2 Testimoni)
Maklumat Percutian

Pakej Krabi Thailand 4 hari 3 malamΒ adalah antara pilihan pakej Krabi yang terbaik dan sesuai untuk waktu cuti am lazim di Malaysia.

Nikmati percutian Krabi dengan lawatan ke pulau-pulau popular dan tempat-tempat menarik yang kami sediakan seperti Pulau Phi-Phi yang terkenal itu.

Krabi membawakan anda di suat pengalaman yang berbeza, anda pasti kagum dengan keindahan alam yang ada di sini.

Pantai-pantai memutih, pulau-pulau berbentuk unik dan teluk-teluk yang terlindung mewujudkan dunia baru.

Perlepasan

  • K.Terbang ~ KLIA II ~ Air Asia & Malindo
  • K.Terbang ~ KLIAΒ  Β  Β ~ Malaysia Airlines

Persediaan

  • 3 Jam sebelum penerbangan

Harga Termasuk

  • Penginapan Hotel Pilihan
  • Pengangkutan Sepanjang Percutian
  • Hidangan Makan Seperti Dalam Tentatif
  • Tiket Lawatan Seperti Dalam Jadual Perjalanan
  • Boat Transfer Ke Pulau Pilihan
  • Fee Taman Perlindungan

Harga Tidak Termasuk

  • Perbelanjaan Peribadi
  • Makanan & Tempat Lawatan Tambahan
  • Tipping (<100 Baht)
  • Insurans Perjalanan (Pilihan)
  • Tiket Penerbangan (Boleh Disediakan)

Kelebihan

  • Makanan Halal
  • Pemandu Pelancong
Galeri
Aturcara / Tentatif

Hari PertamaKetibaan - Krabi City Tour

1. Ketibaan di Lapangan Terbang Antarabangsa Krabi dan di sambut oleh wakil kami
2. Melawat Pekan Krabi
3. Singgah di Giant Crab untuk bergambar sebagai simbol Krabi
4. Melawat ke Fossil Shell Beach
5. Melawat ke Fish Farm (Aquarium Ikan Laut Masin)
6. Perjalanan di teruskan ke Pantai Aonang
7. Daftar masuk hotel pilihan
8. Aktiviti bebas di Pantai Aonang
9. Membeli belah di Pasar Malam Krabi (Jumaat, Sabtu & Ahad sahaja)

Hari KeduaTour Island

1. Sarapan pagi di hotel
2. Bertolak ke Jeti untuk tour pulau pilihan :-

a) Phi Phi Island
1. Pulau Bamboo – bersantai di pantai berpasir putih yang indah
2. Viking Cave – fotografi dan berjalan-jalan untuk melihat bagaimana pengumpulan sarang burung dan melihat lukisan dinding purba
3. Loh Samah Bay – melihat ikan-ikan yang berwarna-warni dan batu karang
4. Pileh Bay – Melihat lagoon yang sangat cantik
5. Maya Bay (Lokasi pengambaran filem “The Beach”) – yang dikelilingi oleh gunung dan pasir putih
6. Pantai Monkey – meneroka pantai terpencil dan melihat kecantikan terumbu karang
7. Phi Phi Don – Nikmati makan tengah hari di restoran di tepi pantai dan bersantai.
8. Hin Klang – Snorkerling di laut terbuka

ATAU

b) 4 Islands
1. Phranang Cave – sebuah gua yang sangat terkenal, lokasi semangat yang dihormati dan disembah oleh penduduk tempatan menurut kepercayaan mereka
2. Island Chicken – bentuk batu yang lucu seperti ayam. Lokasi popular untuk snorkerling yang pastinya anda terpegun
3. Tup Island – salah satu lokasi pelancongan yang tersembunyi, pulau Tup terletak di sepanjang Koh Dam Khwan. Apabila air pasang surut, laut secara beransur-ansur dipisahkan dengan pasir putih dan pantai batu kapur akan muncul untuk menyambung kedua-dua pulau. Pemandangan yang sangat menakjubkan.
4. Pulau Poda – Pantai yang putih, pantai berpasir yang indah, sesuai untuk berjemur, berenang dan snorkerling.
Nikmati pengembaraan di bawah laut untuk meneroka terumbu karang dan juga ikan-ikan. Makan tengah hari di pantai
5. Kembali ke Hotel
6. Aktiviti bebas

# Sarapan & Makan Tengah hari disediakan

Hari Ke TigaJungle Tour

1. Sarapan pagi di hotel
2. Melawat ke Hot Spring Waterfall, lokasi air panas terkenal di Krabi . Menikmati mandi air panas suam semula jadi.
3. Melawat ke Emerald Pool (Crystal Pool) iaitu kolam air semulajadi yang pastinya menyegarkan apabila berenang.
4. Makan tengahari di restoran tempatan
5. Melawat Lawatan ke Tiger Cave Temple
6. Merasai pengalaman menunggang Gajah dimana trek gajah akan membawa anda di sepanjang sungai yang mengalir dan ke dalam hutan hujan
7. Kembali ke hotel
8. Aktivti bebas

# Sarapan & Makan Tengah hari disediakan

Hari Ke EmpatAktiviti Bebas - Perlepasan

1. Sarapan pagi di hotel
2. Aktiviti bebas di Pantai Aonang
3. Daftar keluar hotel
4. Ke Lapangan Terbang Antarabangsa Krabi

Peta

[Panduan Lengkap] Percutian Ke Krabi Thailand

Melancong Ke Krabi Adalah Senarai Wajib, Ini Sebabnya
5 Testimoni
Lihat Melalui:KedudukanTarikh

Umairah Bt Norazam

Pelancong Berkeluarga

Alhamdulillah trip memang terbaik πŸ‘πŸ»πŸ˜ 5⭐. perjalanan semua smooth je even bawak 3 orang anak kecik, baby 3 bulan.

Memang kitorang diutamakan untuk pape sebab bwk anak kecil, terima kasih jugak untuk K.Ana yang teman sepanjang perjalanan kat krabi πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» next nak ajak Mak skali Insyaallah.. ☺”

10/05/2018

Shukiman

Pelancong Berkeluarga

Terima kasih kami dah sampai dengan selamat. Kirim salam kepada Kak Ana dan tour guide, kami berpuas hati dengan serivs disediakan.

23/12/2017

Sharifah Zaharah

Pelancong Berkumpulan

As-salam..syafiqa..Trima ksih ye utk percutian ni.. so far..sy puas ati…cume smlm mse nk blk je….agent tu lambt smpai..mmg ngam2 smpai airport..Pngurusan hotel..mkn..tourist guide sane pun ok..πŸ‘πŸΌ Nnti send regards ngn mr.yabidin… tip top service die..πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

26/11/2017

Halini Hassan

Pelancong Berkumpulan

Ya kami kumpulan ramai 26 orang, agak terbatas sedikit sebab masa tu cuaca hujan sekali sekala, tapi semua ok.

10/10/2017

Mohamad Azwan

Pelancong Berpasangan

Waalaikumussalam..percutian saya dan isteri memang mengikut apa yang dirancangkan. Terbaik and two thumbs up untuk pihak pengurusan Melancong.My… All the best untuk team Hadigo..nanti ada promotion package please inform me😁..hehe

30/11/-0001
9 pelancong berminat dengan pakej percutian ini!
×