fbpx
'Memudahkan Percutian Anda'

Pakej Genting Dream Cruise 5 Hari 4 Malam

(3 Testimoni)
POPULAR
DariRM3,340
POPULAR
DariRM3,340
CARA TEMPAHAN
SEBUTHARGA
Nama Penuh*
Email*
Telefon*
Tarikh Melancong*
Jenis Pakej*
Tempoh Bercuti*
Jumlah Dewasa*
Jumlah Kanak² (Bawah 12 Tahun)
Pertanyaan Anda
Perlukan Penerbangan?
Perlukan Perlindungan?(Takaful)
Dari mana mengetahui kami?
* Saya bersetuju dengan Terma Syarat dan Kenyataan Privasi yang disediakan.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
SEBUTHARGA PAKEJ (PERCUMA)

Sila isikan borang ‘SEBUTHARGA’. Kami akan hantarkan harga dan tentatif terus ke email anda. Tiada sebarang caj dikenakan untuk mendapatkan sebutharga.
Selain itu, anda juga boleh membuat tempahan melalui ‘WhatsApp’ atau hubungi kami di talian 09-827-1025 untuk sebarang soalan.

LIHAT PORTFOLIO TERKINI

LIHAT PORTFOLIO TERKINI

Suka Pakej Ini?

Menyimpan pakej ke senarai kegemaran memerlukan akaun

14048

Mudahkan Percutian Anda

  • 15,000+ Pelancongan Bersama Kami
  • Khidmat Bantuan Mesra Pelancong
  • Berdaftar Dengan MOTAC & MATTA
  • Urusniaga Dijamin Cepat & Selamat

Ingin Berjumpa Kami?

  • Pejabat I : No 12-2, Jalan Lengkuas C, 16C, Seksyen 16, 40200 Shah Alam.
  • Pejabat II: Lot PT19065 - T2 Rumah Kedai 3 Tingkat, 23100 Paka, Dungun.
  • Waktu Beroperasi Dari: 10:00am - 5:00pm | Isnin - Sabtu | Online: 24/7
5 Hari 4 Malam
Waktu : Low & Mid Season
Marina Cruise Centre
Rujuk Pelayaran
Had Umur : 2+
Maksimum : 100
Maklumat Percutian
Genting-Dream-Awards
Suka-Cruise

Singapore – Melaka @ Port Dickson – Phuket Day – Phuket Night – Singapore

 

Pakej Genting Dream Cruise selama 5 hari 4 malam ini adalah antara pakej yang paling ‘Marvelous’.

Pelayaran panjang ini akan membawa anda ke tempat-tempat menarik antaranya Melaka, Port Dickson & Phuket.

Pakej ini adalah antara pelayaran impian ramai pelancong yang ingin menyertai Genting Dream Cruise. Daftar dan dapatkan kabin pilihan anda selagi masih ada.

Genting-Dream-Cruise-Halal

Perlepasan

  • Penerbangan ~ Terus Ke Changi ~ Air Asia, Malindo, Malaysia Airlines, Firefly & Dll.
  • Coach ~ Dari Kuala Lumpur ~ Van / Bas Pelancongan
  • Airport Transfer ke Marina Bay Cruise Centre

 

NEW-SEASON-Genting-Dream

Persediaan

  • 3 Jam sebelum penerbangan
  • 3 Jam di terminal sebelum cruise bertolak
Cabin: GDR Inside
Dek Bawah Tanpa Tingkap
blank
blank

Pakej Termasuk

  • Fasiliti & Kemudahan Disediakan:
  • Tilam & Bantal Lembut Selesa
  • (Pilihan) Ceiling Pullman Bed / Berth
  • TV Panel Flat Screen Bersaiz 32 Inci
  • Juga Terdapat Bilik 'Inter-Connecting'
Cabin: GDR Oceanview
Dek Bawah Tingkap Lekap
Genting Dream Oceanview
Genting Dream Oceanview 2

Pakej Termasuk

  • Fasiliti & Kemudahan Disediakan:
  • Dua Katil Single Boleh Digabung
  • TV Panel Flat Screen Bersaiz 32 Inci
  • Saiz Bilik Lebih 16 SQM
Cabin: Balcony
Dek Standard Balkoni 'Sliding Door'
blank
Genting Dream Balcony

Pakej Termasuk

  • Fasiliti & Kemudahan Disediakan:
  • Katil Selesa Saiz Queen (Sumptuous Bedding)
  • Pilihan Single Sleeper (Sofa Bed)
  • Balkoni Persendirian
  • TV Panel Flat Screen Bersaiz 32 Inci
  • Juga Terdapat Bilik 'Inter-Connecting'
  • Saiz Bilik Lebih 16 SQM
Cabin: Balcony Deluxe
Dek Deluxe Balkoni 'Sliding Door'
Genting Dream Deluxe Balcony
Genting Dream Deluxe Balcony

Pakej Termasuk

  • Fasiliti & Kemudahan Disediakan:
  • Katil Selesa Saiz Queen (Sumptuous Bedding)
  • Pilihan Single Sleeper (Sofa Bed)
  • Balkoni Persendirian
  • TV Panel Flat Screen Bersaiz 32 Inci
  • Juga Terdapat Bilik 'Inter-Connecting'
  • Saiz Bilik Lebih 22 SQM
Cabin: Palace Suite
Dek Suite Mewah 'Sliding Door' Pelbagai Bilik
Genting Dream Palace Suite 2
blank

Pakej Termasuk

  • Fasiliti & Kemudahan Disediakan:
  • Katil Selesa Saiz Queen (Sumptuous Bedding)
  • Pilihan Double Sleeper (Sofa Bed)
  • Butler Istimewa 24 Jam (Concierge Service)
  • Balkoni Persendirian
  • TV Panel Flat Screen Bersaiz 49 Inci
  • Kombinasi Shower / Bilik Mandi Persendirian (Bathtub)
  • Juga Terdapat Bilik 'Inter-Connecting'
  • Saiz Bilik Lebih 37 SQM
Cabin: Palace Deluxe Suite
Dek Suite Deluxe Mewah 'Sliding Door' Pelbagai Bilik & Ruang Tambahan
Genting Dream Palace Deluxe Suite
Genting Dream Palace Deluxe Suite

Pakej Termasuk

  • Fasiliti & Kemudahan Disediakan:
  • Katil Selesa Saiz Queen 1800x2000mm (Sumptuous)
  • Ruang Makan (Contemporary Sitting)
  • Butler Istimewa 24 Jam (Concierge Service)
  • Balkoni Persendirian
  • TV Panel Flat Screen Bersaiz 49 Inci
  • Kombinasi Shower / Bilik Mandi Persendirian (Bathtub)
  • Juga Terdapat Bilik 'Inter-Connecting'
  • Saiz Bilik Lebih 41 SQM
Cabin: Palace Penthouse
Dek Suite Deluxe Mewah 'Sliding Door' Pelbagai Bilik & Ruang Tambahan + (*Special Butler Service)
blank
Genting Dream Palace Penthouse
Genting Dream Palace Penthouse

Pakej Termasuk

  • Fasiliti & Kemudahan Disediakan:
  • Katil Selesa Saiz King (Sumptuous Bedding)
  • Ruang Makan Berasingan (Sizeable Living Room)
  • Butler Istimewa 24 Jam (Concierge Service)
  • Balkoni Persendirian
  • 2 x TV Panel Flat Screen Bersaiz 49 & 32 Inci
  • Kombinasi Shower / Bilik Mandi Persendirian (Berasingan)
  • Saiz Bilik Lebih 56 - 80 SQM
Cabin: Palace Villa
Dek Suite Villa Mewah 'Sliding Door' Pelbagai Bilik & Ruang Tambahan + (*Special Butler Service)
Genting Dream Palace Villa
Genting Dream Palace Villa
Genting Dream Palace Villa
Genting Dream Palace Villa

Pakej Termasuk

  • Fasiliti & Kemudahan Disediakan:
  • Katil Selesa Saiz King (Sumptuous Bedding)
  • Katil Selesa Saiz Queen (Sumptuous Bedding)
  • Katil Double Sofa
  • Balkoni Persendirian Lebih 40 SQM
  • Ruang Makan Berasingan Dengan Living Room
  • Whirlpool Spa & Sun Deck Persendirian
  • Butler Istimewa 24 Jam & Butler Perseorangan (Concierge)
  • 3 x TV Panel Flat Screen Bersaiz 32, 49 & 60 Inci
  • Bilik Mandi Mewah & Kombinasi / Persendirian (Bathtub)
  • Juga Terdapat Bilik 'Inter-Connecting'
  • Saiz Bilik Lebih 224 SQM
Peta

[Panduan Lengkap] Pelayaran Cruise Terkini

Ingin mempelajari pelayaran cruise di Malaysia & SIngapore?

5 Sebab Mengapa Genting Dream Adalah Kapal Pelayaran Terbaik untuk Percutian Pelancong Malaysia

Genting Dream adalah kapal pelayaran mewah yang menawarkan pengalaman yang tidak terlupakan dalam keselesaan, hiburan, dan ketenangan.

Kapal ini menawarkan pelbagai kemudahan moden, pilihan makanan yang terbaik, dan aktiviti menarik di atas kapal.

Di sini, kita akan meneroka lima sebab mengapa Genting Dream adalah kapal pelayaran terbaik untuk percutian pelancong Malaysia.

1. Pelbagai Pilihan Makanan

Genting Dream menawarkan lebih daripada 35 restoran, bar, dan lounge untuk dipilih, menjadikannya destinasi makanan yang terbaik untuk pelancong Malaysia.

Dari hidangan Cina autentik di Silk Road hingga hidangan Australia kontemporari di Bistro by Mark Best, Genting Dream menawarkan pelbagai pilihan makanan yang pasti memuaskan selera anda.

Anda juga boleh menikmati hidangan santai di Lido atau makan malam yang elegan di Dream Dining Room.

2. Hiburan yang Menarik

Genting Dream menawarkan pelbagai pilihan hiburan untuk menjaga tetamu terhibur sepanjang perjalanan mereka.

Dari pertunjukan gaya Broadway hingga persembahan muzik langsung, terdapat sesuatu untuk semua orang di atas kapal.

Anda boleh menonton pertunjukan di Zodiac Theatre atau menari di Zouk Club. Anda juga boleh berehat di Crystal Life Spa atau menikmati taman air di Waterslide Park.

3. Kemudahan Penginapan yang Selesa

Genting Dream menawarkan pelbagai pilihan penginapan untuk memenuhi semua bajet dan keutamaan.

Dari bilik tidur dalam keadaan dalaman yang selesa hingga suite yang luas dengan balkoni peribadi, kapal ini mempunyai 1,674 bilik tidur dan suite yang direka untuk memberikan keselesaan dan kemudahan maksimum.

Semua bilik dilengkapi dengan kemudahan moden seperti televisyen skrin rata, peti sejuk mini, dan perkhidmatan bilik 24 jam.

4. Aktiviti yang Menarik

Genting Dream menawarkan pelbagai aktiviti di atas kapal untuk menjaga tetamu terhibur dan terlibat. Dari taman air hingga dinding panjat batu, terdapat sesuatu untuk semua orang di atas kapal.

Anda boleh menikmati perjalanan yang mengujakan di Waterslide Park atau mencuba kekuatan dan kecekapan anda di Rock Climbing Wall.

Anda juga boleh menikmati aktiviti santai seperti padang golf mini.

5. Destinasi yang Menarik

Genting Dream menawarkan pelbagai destinasi menarik untuk pelancong Malaysia. Anda boleh menikmati keindahan pulau-pulau di Asia Tenggara seperti Pulau Phuket, Pulau Langkawi, dan Pulau Pinang.

Anda juga boleh menikmati keindahan bandar-bandar seperti Singapura dan Kuala Lumpur. Genting Dream menawarkan pelbagai pilihan pakej pelancongan yang sesuai untuk semua bajet dan keutamaan.

Genting Dream adalah kapal pelayaran terbaik untuk percutian pelancong Malaysia. Dengan pelbagai pilihan makanan, hiburan yang menarik, kemudahan penginapan yang selesa, aktiviti yang menarik, dan destinasi yang menarik, Genting Dream menawarkan pengalaman yang tidak terlupakan.

Jadi, bawa keluarga dan rakan-rakan anda dan berangkatlah ke pengembaraan mewah di atas Genting Dream, di mana setiap saat adalah impian yang menjadi kenyataan.

3 Testimoni
Lihat Melalui:KedudukanTarikh
Avatar of Hadi

Sabrina

Pelancong Berpasangan

Each Day Summary see last photo. Tak muat dah sini. . ❤️Summary : It was a great trip and experience. Staff sana semua friendly. Most of them are from Philippines and Thailand. So kene speaking 24 jam. Jgn focus on nk jalan kat luar as actually this trip is mostly about the ship. Activity and show every hour. Ada movie time and dance class cm tu. Show bukan biasa2 pnya, import luar type of show. Mcm magic show dia, ada aksi terbang2 ok. Teruja sgt ?. Makan jgn ckp la. Xabis lg kenyang dh time makan seteusnya. We mainly go for buffet (include vegetarian food too) . Ala cart pun ada tp xtau cm ne sbb tak pergi, Dlm ship tu ada 4-5 restaurant. 2 yg halal, so dont worry. Atas laut xde line, Wifi kene sewa, around Rm45 per day okeh. Haha. Also its under Genting, so expect casino, lottery activities and alcohol are always promoted in there. Know your boundries la ok. Bawak toodler is another topic, nak jugak fefiling atas kapal kan dgn hubby tp xdelah. Keje mengejar dia je hahaha! Tp it was fun overall. Aryan really had fun. Suka dia pusing2 kapal makan angin dgn mam papa dia. Xsempat pegi pool je. Nk try survey kapal lain lak lepas ni.Boleh tgk previous post for more pics ❤️

03/02/2023
Avatar of Hadi

Nurul Izzat

Pelancong Berpasangan

“Best giler dan berbaloi,hehehe.. Suami pun gembira sangat okey. Sebab boleh dipercayai..haha.. Tu penting tau.. Saya promote ape yang saya rasa berbaloi dan servis memang terbaik.. Lain kali saya akan ambil pakej Krabi & Phuket plak dengan pihak Melancong.my”

28/08/2022
Avatar of Hadi

Hadri

Pelancong Berpasangan

“Terbaik, nasib baik saya follow pakej Melancong.my. Friendly dan harga pun berbaloi. Will go with them again on our next vacation!”

28/08/2019
7 pelancong berminat dengan pakej percutian ini!
DariRM3,340
Book Now