fbpx
'Memudahkan Percutian Anda'

Percutian Kumpulan Rozaimi Shariff Ho Chi Minh

Rozaimi-Shariff-Ho-Chi-Minh-4D3N-21
PelangganKumpulan Rozaimi
TourHo Chi Minh
Pakej4 Hari 3 Malam

Trip Ho Chi Minh

Lihat Pakej

 

Terima kasih kami ucapkan kepada Tuan Rozaimi Shariff dan kumpulan kerana memberi kepercayaan kepada kami untuk menguruskan percutian ke Ho Chi Minh Vietnam untuk 4 hari 3 malam.

Ho Chi Minh adalah sebuah destinasi percutian yang menawarkan pelbagai tarikan menarik, sejarah, budaya, dan pengalaman yang unik. Di sini, anda boleh melihat kesan-kesan peninggalan zaman penjajahan Perancis, Peperangan Vietnam, dan pembangunan moden yang pesat.

Anda boleh melawat tempat-tempat bersejarah seperti Museum of Ho Chi Minh City, Chu Chi Tunnel, dan Reunification Palace. Anda juga boleh menikmati kehidupan bandar yang meriah dengan berjalan-jalan di pasar-pasar tradisional seperti Binh Tay Market dan Ben Thanh Market, atau mencuba pelbagai makanan halal yang sedap di restoran-restoran yang terdapat di sini.

Jika anda ingin melihat keindahan alam semula jadi, anda boleh menaiki bot untuk ke Sungai Mekong dan melawat empat pulau yang menarik di sana.

Anda juga boleh berseronok di taman tema seperti Suoi Tien Theme Park dan Dam Sen Water Park. Ho Chi Minh adalah sebuah kota yang tidak akan membosankan anda dengan pelbagai aktiviti dan tempat menarik yang ada di sini.

Jadi, jangan tunggu lagi, rancanglah percutian anda ke Ho Chi Minh sekarang!