fbpx
1700-81-5374 [email protected]

Masita Othman

Lovely Family In Phuket
Masita Othman Phuket
PelangganWan Jurina Hasan
TourAnniversary
PakejPhuket 3 Hari 2 Malam

Memori Phuket

“Terima kasih sebab follow up. Overall trip ok Group handling was superb with local guide yang boleh cakap Melayu. Sebab dia banyak recommend tempat yang dia suggest kita singgah and tak perlu macam patung2 Buddha tu. Hotel ok2 aje sbb floor yg dia bagi kami tu dekat dgn renovation floors Bau bilik teruk sgt sbb bau thinner.. chemical yg pakai utk painting Complain kat hotel staff x di layan X recommend sgt hotel ni service teruk.. x macam 4 stars Yg lain2 all good and well 😀”

Lihat Pakej
×