fbpx
'Memudahkan Percutian Anda'

Fatin Aqilah

Bali Indonesian Archipelago
testimoni-pakej-percutian-bali-5hari-4malam-5
testimoni-pakej-percutian-bali-2
testimoni-pakej-percutian-bali
testimoni-pakej-percutian-bali-5hari-4malam
testimoni-pakej-percutian-bali-5hari-4malam-4
testimoni-pakej-percutian-bali-5hari-4malam-3
testimoni-pakej-percutian-bali-5hari-4malam-2
testimoni-pakej-percutian-bali-5hari-4malam-6
PelangganFatin Aqilah
Tour5 Hari 4 Malam
Pakej Family In The Bali

Bali & Anniversary

“Alhamdulillah semua okay & terbaik. Ibu Ayu & Pak Wayang pun A++++. Depa baik sangat sangat. Senyum ja dari awal sampai balik. Masa kami semua terperangkap kat nusa penida tu pun Ibu Ayu amanahkan kami kat tour guide sana utk jaga kami sampailah kami selamat balik ke kuta. Pengangkutan selesa, makanan sedap, layanan pihak hotel memang terbaik. Cara dorang layan kami dari check in sampai check out memang kalah hotel 5⭐️ di Malaysia. Kalau saya ada rezeki datang ke Bali lagi memang saya akan request Ibu Ayu, Pak Wayang & Hotel Paasha Atelier Kuta.

 

~ Aaaaaaaa kawan kawan saya pun happy sangat. Cuma yg sedih tu sbb kami ambil pakej yg sekejap sangat hahah. Kalau ikut hati tu nak ambil yg sampai seminggu. Biar betul betul puas melancong ke Bali.

~& terima kasih banyak banyak utk Aishah sbb sangat memudahkan perjalanan saya & kawan kawan dari awal ke Bali sampailah balik Malaysia. Terima kasih jugak sbb tak pernah jemu layan ragam kami 4 orang 🤭. Hadigo Travel is the best. InshaAllah kalau ada rezeki melancong ke negara lain, Hadigo akan jadi pilihan terbaik saya. Servis memang A+++++. Terima kasih lagi sekali Aishah 🫶🏻”

Lihat Pakej