fbpx
1700-81-5374 [email protected]

Cik Puan Sabrina

Cik Sabrina Star Cruise
Cik Sabrina Star Cruise
PelangganCik Puan Sabrina
TourKeluarga
Pakej Star Cruise 4 Hari 3 Malam

Superstar Libra

Kenangan bercuti bersama yang tersayang di Star Cruise Superstar Libra pasti penuh makna 😘😘 Cik Sabrina, suami dan anak kesayangan belayar dengan Star Cruise Superstar Libra selama 4 hari 3 malam 😍

Testimoni:”🚢Each Day Summary see last photo. Tak muat dah sini. . ❤️Summary : It was a great trip and experience. Staff sana semua friendly. 
Most of them are from Philiphines and Thailand. So kene speaking 24 jam. Jgn focus on nk jalan kat luar as actually this trip is mostly about the ship. Activity and show every hour. 
Ada movie time and dance class cm tu. Show bukan biasa2 pnya, import luar type of show. Mcm magic show dia, ada aksi terbang2 ok. Teruja sgt 😂. Makan jgn ckp la. Xabis lg kenyang dh time makan seteusnya. 
We mainly go for buffet (include vegetarian food too) . Ala cart pun ada tp xtau cm ne sbb tak pergi, Dlm ship tu ada 4-5 restaurant. 2 yg halal, so dont worry. Atas laut xde line, Wifi kene sewa, around Rm45 per day okeh. Haha. Also its under Genting, so expect casino, lottery activities and alcohol are always promoted in there. Know your boundries la ok. 
Bawak toodler is another topic, nak jugak fefiling atas kapal kan dgn hubby tp xdelah. Keje mengejar dia je hahaha! Tp it was fun overall. Aryan really had fun. Suka dia pusing2 kapal makan angin dgn mam papa dia. Xsempat pegi pool je. Nk try survey kapal lain lak lepas ni. 
Star Cruise Libra is one of the type, there is more such as Dream Cruise, Royal Caribbean and more. Boleh tgk previous post for more pics ❤️ #starcruiselibra#malaysiatravel #starcruise #superstarlibra#familyvacation #vacations#cuticutimalaysia #phuket #krabi

×