fbpx
1700-81-5374 [email protected]

Cik Nurul Syakinah

Da Nang - Nurul Syakinah
Da Nang - Nurul Syakinah
Da Nang - Nurul Syakinah
Da Nang - Nurul Syakinah
Da Nang - Nurul Syakinah
Da Nang - Nurul Syakinah
Da Nang - Nurul Syakinah
PelangganCik Nurul Syakinah
TourDa Nang & Bana Hiill
PakejVietnam 4 Hari 3 Malam

Special Bana Hill

Anda pernah dengar tentang Da Nang, Vietnam? Ini adalah salah satu destinasi yang kurang diketahui tetapi menjanjikan percutian yang sangat menyeronokkan. 😁

Terima kasih kepada pelanggan tetap kami, Cik Nurul & kumpulan kerana mempercayai kami untuk menguruskan percutian anda selama 4 hari 3 malam di Da Nang, Vietnam. 😊

Testimoni: ” Best sangat-sangat tour kiteorg kat Da Nang. Tak ramai orang Malaysia kat sana. Tapi view dia memang best. 4 hari rasa mcm tak cukup je. Ni dah kali ke-3 guna pakej dari mari Melancong.com.my. Memang memuaskan.

Tour guide Mr Ricky @trung memang friendly giler. Thanks sebab urus kan trip kiteorg ke Da Nang walaupun masa first request dulu kata susah sikit sebab tak pernah open lagi pakej ke Da Nang. Hoian City dengan Banahills memang cantik.. Patut la hari tu ade orang viral kan… Next time kiteorg mesti amik pakej dengan Melancong.com.my lagi..”

×